avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere vehicul sub influența alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere vehicul sub influența alcoolului

La data de 28.05.2019 am fost condamnat în baza art. 336 alin. 1C.pen la o pedeapsă de un an și 4 luni de închisoare. In baza art. 91 C.pen s-a dispus suspendarea exercitării pedepsei închisorii aplicate sub supraveghere pe durata unui termen de 2 ani.
După cât timp de la pronunțarea sentinței și în ce condiții as putea sa obțin permisul de conducere ?
Cel mai recent răspuns: Ioana On , utilizator 12:34, 14 Mai 2020
Buna ziua,
Scrie in sentinta ce sentinta vi s-a dat si ce perioada de supraveghere.
Dupa ce se termina toate astea vedeti ce va vor spune atunci organele abilitate.
Am terminat perioada de supraveghere dar citisem că la 1 an de la sentința pot sa îmi fac dosarul pentru permis ...de aceea am întrebat de condiții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la inchisoare un an pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului. ionela_andrei ionela_andrei inculpatul x este condamnat la inchisoareun an pentru conducerea unui vehicul sub onfluenta alcoolului. in temeiul art.91,92 C. pen. s-a dispus suspendarea ... (vezi toată discuția)
Cand as putea redobandi permisul de conducere? Liveros1995 Liveros1995 Buna ziua, Stimati avocati, in urma cu aprox o luna a fost data solutie da catre tribunal cu privire la dosarul meu de abateri la regimul rutier... Datorita ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca conducere fara permis maryusvalentin maryusvalentin Solutia pe scurt: În baza art. 335 alin. 1 C. pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul Cărămidă Marius Valentin la ... (vezi toată discuția)