avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract dare in folosinta echipamente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract dare in folosinta echipamente

Buna ziua, am achizitionat printr-un ong tablete pe care as dori sa le dau unor copii fara posibilitati pentru a le folosi in procesul educativ online. As dori sa inchei un document/contract cu parintii acestora prin care sa incerc sa imi iau cateva masuri de precautie (chiar daca nu garanteaza 100%) - le ofer cu titlu gratuit, de imprumut, sa fie folosite strict in procesul educativ, returnate dupa o perioada, sa nu fie vandute, distruse intentionat - in mod contrar se va achita contravaloarea acestora.
Va rog sa ma indrumati ce tip de contract as putea incheia cu parintii acestora - eventual cu trimitere la explicatie in codul civil. Daca aveti cumva si un model ce poate fii adaptat. Cu recunostinta, M.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 12:59, 18 Mai 2020
Imprumutul de folosinta sau comodatul, art 2146 - art 2157 Cod Civil. Gasiti o sumedenie de modele online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract inchiriere remorca fireman_mil fireman_mil vreau sa inchiriez cateva remorci de 750 kg si as dori un model de contract de inchiriere remorci multumesc anticipat pentru ajutor (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto florin_bet100 florin_bet100 buna ziua am o intrebare despre acest contract este valabil in italia daca este facut in romania tradus si legalizat pentru-ca am o masina si este pe ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat este asimilat celui de inchiriere? adela05 adela05 Este adevarat ca in Noul Cod Civil, Ctr de Comodat este asimilat Ctr de Inchiriere? Ma ajutati si cu un temei legal? Multumesc (vezi toată discuția)