avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Reziliere contract scoala de soferi
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Reziliere contract scoala de soferi

Bună seara. In februarie 2020 băiatul meu s-a inscris la o școală de soferi unde a dat un avans de 550 din totalul de 1900. A facut fișa medicală cu testul psihologic a doua zi după înscriere,apoi până la sfârșitul lunii a terminat si cursul de legislație. Nu are nici un document care sa ateste cele de mai sus.Toate bune si frumoase pana la prima ședință care a fost la începutul lunii martie. Domnul instructor cu toate că fiul meu i-a spus că nu a pus mâna pe volan niciodată era preocupat in mașină pe timpul condusului de telefon iar in rest sa vorbească arogant .Fiului meu nu i-a convenit acest lucru mai ales că a șofat cu mare teamă. Următoarea ședință era programată la " te sun eu", după care a urmat un accident pe care l-a avut instructorul cu masina , "te caut eu sa vad ce rezolv cu mașina " după care a venit Covid 19 si totul a rămas în aer. Fiul meu vrea sa renunte la această școală dar vreau sa stiu ce bani mai pot recupera din avans si ce acte trebuie sa iau de la ei pentru a se înscrie la alta școală. Mentionez ca le-a dat mesaj ca vrea sa renunte si i s-a transmis că trebuie să vină personal sa faca o cerere în scris după care se va face un calcul ..Ce mă sfătuiți să fac?Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Accident masina in timpul cursului practic la scoala de soferi emi_emi emi_emi Buna, Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi in urmatoarea situatie : Am inceput recent cursurile practice la o scoala de soferi si am avut un accident in ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi Pașnicul87 Pașnicul87 Bună ,am o intrebare in data de 26.01.2018 m-am inscris la scoala de soferi,am facut testul psihologic,am platit integral toata suma,acum din motive personale ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o problema cu un instructor auto. treaba sta în ... StemateIulian21 StemateIulian21 Bună ziua, Am o problema cu un instructor auto. Treaba sta în felul următor, la 18 ani când făceam școală auto, m-am urcat la volan (fără permis) ... (vezi toată discuția)