avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Intretinerea limitelor casei
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Intretinerea limitelor casei

Buna ziua,

O intrebare referitoare la intretinerea spatiilor de langa casa, eu locuiesc intr-o comuna, ca la multe comune avem o strada noua care se intersecteaza direct cu drumul principal iar casa mea este prima cum intri pe strada cu lateralul curtii la drumul principal (este un DJ), cunosc ca eu trebuie sa intretin frontul stradal, intrebarea mea este cine trebuie sa intretina santul de-a lungul drumului principal unde creste iarba ca in codru? Este de indatorirea mea sau a primariei?

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Posesie abuziva de teren anca49 anca49 Buna ziua, am nevoie de un sfat autorizat. Locuiesc in orasul Sinaia, si am o locuinta propietate personala. La adresa unde locuiesc santem 3 familii cu acces ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de acord daca am procent din drumul privat? GeorgeSD GeorgeSD Salutare, Situatia este aceasta: Parcela mea are acces la drumul public pe o latura. In partea dreapta exista un drum privat care merge la o casa din ... (vezi toată discuția)
Curte comuna DonMusso DonMusso Buna! Am nevoie de unele sfaturi in urmatoarea problema! Am infiintat o societate comerciala care are sediul social si isi va desfasura activitatea intr-una ... (vezi toată discuția)