avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenajare curte comuna bloc, aceasta fiind proprietate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenajare curte comuna bloc, aceasta fiind proprietate privata.

Buna ziua,

Locuiesc intr-un bloc cu 8 etaje care detine o curte comuna si locuri de parcare, curtea este proprietate privata a blocului, a tuturor locatarilor practic, este normal ca asociatia sa instaleze in aceasta curte fara a cere acordul vecinilor gratar, foisor si alte obiecte? Eu unul nu sunt de acord cu asta deoarece este clar ce se va intampla intr-un loca de genul acesta. Cati din proprietari trebuie sa fie de acord? Exista posibilitatea legala de a reclama in cazul in care continua? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: silviuanghel , utilizator 12:47, 17 Mai 2020
Legiuitorul a dispus legea picnicului,respectiv spatiu special amenajat si protejat impotriva incendiilor
Puteti sesiza oficial politia teritoriala sau primaria
Chiar și dacă este proprietate privata este valabila legea camping-ului? Adică curtea blocului nu este domeniul primăriei și al proprietarilor, asociației?
Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2020
silviuanghel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar la bloc in curte proprietate privata. buna ziua. va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! locuiesc ... Codrinvld Codrinvld Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! Locuiesc intr-un complex rezidential de blocuri insiruite, intr-un bloc parter+ 2 etaje. Apartamentele ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc dragodado dragodado buna ziua. stau intr_un bloc care la parter are apartamente cu mici curti in care proprietarii mai nou fac gratar aproape in fiecare seara creand disconfort ... (vezi toată discuția)
Gratar langa bloc, pe domeniu privat fabbydesign fabbydesign buna ziua. am o intrebare va rog, am cumparat un apartament in bloc nou, iar terenul din jurul blocului este privat si fiecare vecin are o cota parte din ... (vezi toată discuția)