avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs

Concursul pentru ocuparea postului de dispecer se tura, s a desfasurat la CET Palas , intreprindere cu capital de stat aflata in insolventa. Intrebarea mea este - Este legal ca ,de la afisarea concursului pt postul vacant si ,pana la obtinerea tematicii si bibliografiei sa fie 10zile ? de la obtinerea tematicii pana la concurs , 6 zile?

Alte discuții în legătură

Concurs pt dispecer sef tura tutunarudenisa tutunarudenisa Concursul pentru ocuparea postului de dispecer se tura, s a desfasurat la CET Palas , intreprindere cu capital de stat aflata in insolventa. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Potrivit lg 544/2001,persoanele juridice(institutii publice-companii ... romanul11 romanul11 Potrivit lg 544/2001,persoanele juridice(institutii publice-Companii de stat-capital majoritar de stat) trebuie sa afiseze din oficiu, la sediu sau pe ... (vezi toată discuția)
organizare concurs otilia13 otilia13 Buna seara. La societate cu capital de stat s-a impus infiintarea unui anumit post de conducere, functie aprobata printr-o hotarare AGA. Ce implica mai exact ... (vezi toată discuția)