Bună ziua,
Am fost implicată la mijlocul lunii ianuarie 2020 într-un accident rutier ușor. Doamna cu care am avut accidentul nu a fost dispusă să soluționăm incidentul amiabil, așa că ne-am prezentat la biroul de accidente ușoare. Doamna s-a prezentat prima, mașina mea neputând fi transportată în timp util. Din acest motiv declarația mea fost preluată de un alt agent decât cel ce a preluat dosarul. Amândouă am depus declarația în termen de 6 ore de la producerea accidentului. S-a convenit că în maxim o săptămână să se programeze o confruntare a autoturismelor. Din nefericire ne aflăm la jumătatea lui mai, iar această confruntare nu a fost programată. Există vreo prevedere legală care sa impună un termen maxim pentru soluționarea dosarelor de accidente rutiere ușoare?
Cum recomandați să repar mașina încât să îmi păstrez dreptul de a revendica reparația în condițiile unei soluționare favorabile mie?
Vă mulțumesc!
Accident rutier
mikiutza
In urma cu aproape 2 ani am avut un accident de circulatie cu victime !Eu ma aflam la volanul masinii mele iar pe aceeasi directie de mers, se deplasa un ... (vezi toată discuția)