avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc. stare de alerta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc. stare de alerta

Buna ziua,as vrea sa va intreb daca si pe perioada stari de alerta beneficiez de Ccc.Baiatul a facut in 16 aprilie 2 ani.....iar luna aceasta am primit bani....O sa primesc si luna viitoare?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie linda 77 linda 77 Buna ziua va rog sa imi spuneti si mie daca o sa mai primesc indemnizatie si pt cat timp avand in vedere ca pe 16 aprilie baiatul a facut 2 ani de luna tatalui ... (vezi toată discuția)
Prescriere idemnizatie de crestere a copilului alexanders alexanders Buna ziua, Imi permit sa va deranjez cu o problema ceva mai complicata. In 27 aprilie 2007 sotia mea studenta in anul IV la o universitate de stat a nascut. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, potrivit oug 70/2020privind reglementarea unor măsuri, ... Mirela42 Mirela42 Bună ziua, Potrivit OUG 70/2020privind reglementarea unor măsuri, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea SARS-COV-2, aț vrea ... (vezi toată discuția)