avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Indemnizatie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Indemnizatie

Buna ziua va rog sa imi spuneti si mie daca o sa mai primesc indemnizatie si pt cat timp avand in vedere ca pe 16 aprilie baiatul a facut 2 ani de luna tatalui am beneficiat eu fiind mama singura.Am citi undeva ca pana la sf stari de alerta...?Va multumesc.....

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatie ccc in varsta de pana la 1 an MihaelaVerde MihaelaVerde Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu un aspect. In data de 28 mai 2014 baiatul implineste 1 an (nascut pe data de 28 mai 2013). Eu am optat pt CCC cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Valentina mario Valentina mario Buna ziua , am o intrebare...cum se procedeaza cu ultima luna din crestere copil, tatal trebuie sa intre el in concediu de maternitate...cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)