avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor de stat microintreprindere
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor de stat microintreprindere

Detin un SRL la care sunt administrator si lucrez pe cont propriu. Nu am niciun angajat. In aceasta perioada domeniul meu este complet inactiv, deci nu am niciun venit. Exista vreo formula prin care pot apela la ajutorul de stat (prin srl sau persoana fizica)? Nu ma refer la imprumuturi.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Am vreo obligatie fata de anaf ca persoana fizica? optipart optipart Buna ziua. In vara anului 2020 am renuntat la job si am infiintat un SRL. Din acel moment nu am mai avut, ca persoana fizica, niciun venit si, cel mai ... (vezi toată discuția)
Contracte intre persoane fizice si sc tai2706 tai2706 Doresc sa imi incerc norocul in domeniul agricol. Detin o sera unde doresc sa cultiv legume pe care vreu sa le comercializez magazinelor de specialitate. ... (vezi toată discuția)
Administrator la mai multe societati. mihai.m mihai.m Buna seara, Eu sunt administratorul si asociatul unic al unui SRL ( micro.) si de curand am primit propunerea sa fiu numit administrator la un alt SRL cu ... (vezi toată discuția)