avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoaterea din fondul forestier naþional, prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoaterea din fondul forestier naþional, prin reîmpadurire

Buna ziua!
Eu, împreuna cu 3 fraţi avem în proprietate 1 ha de pădure care aparţine fondului forestier naţional cu titlu de proprietate pe numele tuturor. Terenul este moştenire. Acum am dori să-l scoatem din fondul forestier naţional (prin înlocuire cu alt teren care se afla în vecinătatea ffn) şi să-l împarţim, ca ulterior fiecare sa-şi construiasca structuri de primire turistica.
Aş vrea să ştiu dacă este posibilă scoaterea lui, având în vedere că art. 34, alin 2 din codul silvic spune că nu poate fi divizat sub 1 ha; si dacă exista vreo soluţie, care sunt costurile estimative, in contextul în care detin de cinci ori supr. de inlocuit? Pădurea se afla in jud Argeş în apropiere de lacul Vidraru.
Vă mulţumesc!

Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2009
ContSters117277, utilizator

Alte discuții în legătură

Contructie in padure (extravilan)? george.79 george.79 Buna ziua, Am o nelamurire... As dori sa construiesc o cabana mica de vacanta, din lemn, fara fundatie permanenta (pe piloni din lemn) in padure ... (vezi toată discuția)
Romsilva ignora noul cod silvic. ce e de facut?! padureamea padureamea Buna ziua. As avea nevoie de un sfat, o indrumare pentru rezolvarea unei probleme si multumesc oricui imi va da o mana de ajutor. Familia mea detine 3 ha de ... (vezi toată discuția)
Teren impadurit: aplicabilitatea regimului silvic vasilica05 vasilica05 Buna ziua .Am o padure de salcami care sunt de peste 80 de ani ,se poate sa-i tai la ras ? sI daca sunt obligata sa dau padurile in paza ocolului silvic..Si ... (vezi toată discuția)