avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pentru cazier, de conducere pentru permis.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pentru cazier, de conducere pentru permis.

Acum ceva timp am desavarsit o infractiune de care nu sunt deloc mandra,mai exact am vrut sa fur un obect de imbracaminte si am fost pirnsa.Agentii de la sectia de politie au fost ca in filme... unul bun altul rau.Cel bun mi-a zis ca fiind prima abatere, pot "scapa",nu stiu la ce s-a referit.Cel "rau"a inceput sa-mi zica ca o sa am dosar penal...cazier...ca mi-am distrus viata...etc.
Sunt in an terminal la liceu si peste scurt timp o sa incep scoala de soferi auto... cat de mult ma va costa tampenia pe care am desavarsito?
Îmi spuneți și mie vă rog?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:35, 23 Mai 2020
Erati minora?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru cazul cazierul pentru permis Marianvalcica Marianvalcica Acum ceva timp am desavarsit o infractiune de care nu sunt deloc mandra,mai exact am vrut sa fur un obiect dintr-un magazin de si am fost pirnsa.Agentii de la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal...cazier? annie3cool4u annie3cool4u Acum ceva timp am desavarsit o infractiune de care nu sunt deloc mandra,mai exact am vrut sa fur un obect de imbracaminte si am fost pirnsa.Agentii de la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal...cazier? ally_alin ally_alin Acum câteva luni am săvârșit o infracțiune de care nu sunt deloc mandru,mai exact am vrut sa fur niște anumite lucruri și am fost prins la ieșirea din ... (vezi toată discuția)