avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Relocare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Relocare

Buna seara. Am o întrebare eu și soția ne am mutat acum vreo 3 ani în alta localitate cu munca la o distanta mai mare de 50 de km unde am închiriat o locuință. În martie eu am rămas fără job și mi am depus actele pentru șomaj. Acum din iunie încep un alt job la un alt angajator și mi s a spus de o prima de relocare problema e ca noi avem contract cu proprietara de aproape 3 ani aici unde stam soția și eu și soția o sa avem venituri de aproximativ 5500 de lei pe luna venitul meu fiind fluctuant vreau sa va întrebam putea beneficia de aceasta indemnizație? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Plata chirie dany_2605 dany_2605 Buna seara. Am o întrebare eu și soția ne am mutat acum vreo 3 ani în alta localitate cu munca la o distanta mai mare de 50 de km unde am închiriat o ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului horiaxt horiaxt Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai aparte in legatura cu locul de munca. Eu eram angajat pana nu demult, ea nascand, s-a ocupat de casa si cresterea ... (vezi toată discuția)
Oug privind modificarea legii 76/2002 gbrlcostache gbrlcostache pe 18 ianuarie 2017 s-a dat ordonanta de urgenta privind modificarea Legii 76/2002.Mai exact s-a introdus o prima de relocare.\"Potrivit noii reglementări, ... (vezi toată discuția)