avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cerere predare -primire
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cerere predare -primire

Buna seara, in urma cu cativa ani s-a cmparat un ap prin programul prima casa de catre 2 soti , in urma divortuls-a convenit ca unul din soti sa cedeze partea sa , s-a primit acordul banci pt ca unul dinsoti sa preia intreg creditul , am o nelamurire , la ministerul finatelor se solicita cerere de predare primire , de unde se ia aceasta cerere ? multumesc

Alte discuții în legătură

Credit prima casa ContSters259426 ContSters259426 am cumparat in urma cu ceva timp un apartament cu credit acordat prin programul prima casa. dupa un timp m-am despartit de sotul meu (doar in fapt), el ... (vezi toată discuția)
Divort/ prima casa Cristiana34 Cristiana34 Buna ziua, in timpul casatoriei am achizitionat un imobil prin Prima Casa, beneficiarul creditului fiind sotul, iar eu coplatitor. Am decis sa divortam, dar ... (vezi toată discuția)
Prima casa - partaj victoriaalexe victoriaalexe buna ziua. acum 1 an si jumatate am achizitionat impreuna cu sotul meu, un apartament prin programul prima casa. in martie anul acesta am divortat. ne ... (vezi toată discuția)