avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Port replica vesta tactica in spatiul public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Port replica vesta tactica in spatiul public

Salut,

Adresez urmatoarea intrebare pentru a clarifica mai bine aceste aspecte. Sunt pasionat de articolele de imbracaminte mai tactice. Detin o vesta tactica model KAM-39 culoarea verde-olive, din plasa cu multiple buzunare, care personal ma ajuta sa imi pun tot felul de lucruri, de la cele doua telefoane, pana la chei si tocul de la ochelari (vedere + cei de soare) si portofel. Vesta nu detine niciun fel de inscriptie cu vreo institutie a statului, grade, trese sau similar, insa e o replica de vesta tactica folosita la airsoft. Nu detin arme airsoft, iar tot ce car dupa mine sunt lucrurile de mai sus mentionate. Exista vreo situatie in care as putea avea probleme cu legea/autoritatile?

Multumesc mult pentru un eventual raspuns.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:06, 26 Mai 2020
cu autoritatile n-o sa aveti probleme, doar daca asemanarea nu e prea evidenta cu vreo uniforma militara. airsoftul e insa civil
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2020
adriandimitriu, utilizator
Vesta a fost achizitionata de la un magazin online autorizat sa comercializeze produsele, nu o fabric eu si nici nu sunt parte din procesul de fabricatie sau vreo legatura cu compania care le comercializeaza. Intrebarea mea era daca o pot purta in spatiul public fara sa am probleme cu autoritatile.
am inteles si corectat. nu veti avea probleme daca nu veti incerca sa uzurpati calitati oficiale folosind-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchezitie la piele!! oana73xxx oana73xxx Buna seara!! astazi dupa ce o colega a terminat programul a fost oprita de cei de la paza si a fost perchezitionata complet pana la piele; a fost dezbracata ... (vezi toată discuția)
Om impuscat de politist in civil pentru ca nu a oprit la somatie. in ce circumstante se foloseste arma de foc DomnulClaudiu DomnulClaudiu Un prieten fugea pe o straduta de un taximetrist pentru ca nu a vrut sa ii plateasca suma pe care o cerusera, nu folosise masina de taxat si a refuzat sa ii ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)