avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendati din functie - OUG 69/2020
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendati din functie - OUG 69/2020

Buna ziua,

"Suspendati din functie" carei categorii de persoane se adreseaza OUG 69/2020? :

"4.La articolul 153 alineatul (1), după litera f) se introduce o nouă literă, litera f1), cu următorul cuprins:
"f1) persoanele juridice care au calitatea de angajatori sau sunt asimilate acestora şi care potrivit legii datorează contribuţia de asigurări sociale de sănătate, pentru persoanele fizice care desfăşoară o activitate în baza unui contract individual de muncă, unui raport de serviciu sau a unui statut special prevăzut de lege, pe perioada suspendării din funcţie a acestora, în condiţiile legii;"
Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2020
Oana.Musceleanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Oug 69/2020 - aplicabilitate sintagma "suspendati din functie" Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Buna ziua, \"Suspendati din functie\" carei categorii de persoane se adreseaza? Este vorba de functionari publici sau se aplica si persoanelor cu contract ... (vezi toată discuția)
Cass dividente 2017 titus_steel titus_steel Buna ziua , daca am contract CIM pe o fractiune de norma , cum ramane cu CASS-ul la veniturile din dividente ? Contabilul meu spune ca trebuia sa am contract ... (vezi toată discuția)
Cas pensionari cu conventie civila puicuta puicuta am un pensionar cu conventie civila, nu stiu daca trebuie sa calculez CAS? In declaratia 112, nu ma lasa sa nu ii calculez, am incercat dar imi da eroare. (vezi toată discuția)