avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 69/2020 - aplicabilitate sintagma \"suspendati din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 69/2020 - aplicabilitate sintagma "suspendati din functie"

Buna ziua,

"Suspendati din functie" carei categorii de persoane se adreseaza? Este vorba de functionari publici sau se aplica si persoanelor cu contract individual de munca?

OUG 69/2020? :

"4.La articolul 153 alineatul (1), după litera f) se introduce o nouă literă, litera f1), cu următorul cuprins:
"f1) persoanele juridice care au calitatea de angajatori sau sunt asimilate acestora şi care potrivit legii datorează contribuţia de asigurări sociale de sănătate, pentru persoanele fizice care desfăşoară o activitate în baza unui contract individual de muncă, unui raport de serviciu sau a unui statut special prevăzut de lege, pe perioada suspendării din funcţie a acestora, în condiţiile legii;"
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:57, 28 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Cred ca va trebui sa asteptam si modificarea Normelor de aplicare a Codului Fiscal pt lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendati din functie - oug 69/2020 Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Buna ziua, \"Suspendati din functie\" carei categorii de persoane se adreseaza OUG 69/2020? : \"4.La articolul 153 alineatul (1), după litera f) se ... (vezi toată discuția)
Contract de muncã nou pe timpul unui vechi contract de muncã suspendat comuna comuna Sunt funcţionar public într-o funcţie de execuţie şi am contractul suspendat. Pe perioada suspendării pot lucra cu un nou contract de muncă într-o ... (vezi toată discuția)
Cas pensionari cu conventie civila puicuta puicuta am un pensionar cu conventie civila, nu stiu daca trebuie sa calculez CAS? In declaratia 112, nu ma lasa sa nu ii calculez, am incercat dar imi da eroare. (vezi toată discuția)