avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren de stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren de stat

Buna ziua, am o intrebare in sensul ca, am inchiriat o gradina de la primarie (400mp) iar in extrasul cf apare Statul Roman, suprafata de teren este de 400 mp din 700 totalul parcelei. Pe terenul total de 700 mp este o casa pe care sunt proprietari persoane fizice doar pe casa si au 100mp in folosinta pe existenta constructiei . Eu am contract de inchiriere pe 400mp. Doresc sa cumpar terenul de stat de la primarie cum se poate face?

Alte discuții în legătură

Teren sub proprietatea statului andreia2015 andreia2015 Bună ziua, am o întrebare. Doresc sa cumpar o hala proprietate privată dar care este amplasată pe un teren al cărui proprietar este Statul român. ... (vezi toată discuția)
Teren fara acte lauryss lauryss daca Xsi Ysunt titulari de rol ai unui teren,asta inseamna ca ei pot fi si proprietari ai aceluiasi teren? (vezi toată discuția)
Contract de vinzare-cumparare apartament MMS123 MMS123 Spuneti-m va rog ce sens dati expresiei subliniate (parte a contractului) : Locuinta ce se vinde este ocupata de comparator in baza contractului de ... (vezi toată discuția)