avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de lichidare

Am fost angajata la o firma si am intrat in somaj. Cartea de munca am ridicat-o de la firma respectiva dar nu mi se elibereaza fisa de lichidare. Nu am avut nimic luat in primire. Ma afecteaza intr-un fel daca nu mai merg sa o ridic? Nu as vrea sa mai pierd timpul pe drumuri avand in vedere faptul ca directorul nu prea are cuvant.
Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2009
demnitate, utilizator
Cel mai recent răspuns: demnitate , utilizator 13:20, 17 Decembrie 2009
Fisa de lichidare este o verificare care se face la incheierea CIM pentru predarea a ceea ce ati primit;este semnata si stampilata de angajator.

Este un document pe care ar fi bine sa il aveti.
Fisa de lichidare nu este o practica obligatorie.

Sunt firme care o folosesc si sunt firme care nu o folosesc.
Atata timp cat aveti carnetul de munca inchis si vizat de ITM, aveti decizia de incetare vizata de ITM si adeverinta ptr somaj puteti sta linistitia.
Va doresc sa va gasiti cat mai repede un nou serviciu!
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc. O sa merg sa o ridic.Am crezut ca nu e asa importanta din moment ce am luat cartea de munca. Cand am ridicat cartea de munca nu era semnata de director si sediul unde se afla e in capatul orasului.
1. Nota de lichidare nu este obligatorie si nu este prevazuta in nici un act normativ.
2. Daca nu o primiti nu e nici o nenorocire.

Alte discuții în legătură

Cine e autorizat sa tina cartile de munca elsa579 elsa579 Mi-am dat demisia de la o firma la 1 aprilie 2008. Eu singura am fost cu demisia si deciziile la ITM sa la inregistrez. Acolo m-i s-a spus sa revin dupa carte ... (vezi toată discuția)
Solicitare carnet de munca impact impact Buna seara , Am si eu o intrebare . Am fost angajata unei institutii pana in data de 2 mai 2009 , cand societatea a efectuat desfacerea contractului ... (vezi toată discuția)
Nu vor sa-mi elibereze fisa de lichidare pentru ca am datorii amandina1983 amandina1983 am lucrat la brd 2 ani jumatate si am o limita de credit de 100 de milioane si spun ca nu imi elibereaza fisa de lichidare fara sa platesc aceasta suma iar eu ... (vezi toată discuția)