avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Carantina.
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Carantina.

Buna ziua,

Vreau sa va intreb, conform legislatiei in vigoare din Romania, la momentul intoarcerii dintr o zona rosie cei care se intorc, sub forma de familie, trebuie sa faca respectiva carantina impreuna? Anume. Nu sunt intr o situate prea roz cu sotul, vreau sa dau divort.

Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 29 Mai 2020
Christinne2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 16:30, 29 Mai 2020
Buna ziua,
Din ce am inteles... puteti cere autoritatilor sa stati in alta parte...
Daca plecati sotul va avea motiv de divort.
Daca nu aveti unde sa locuiti va tin la hotel inchisa in camera.
De la ridicarea starii de urgenta, masura carantinei nu se mai aplica, pentru persoanele care vin din zona rosie.
Veti fi obligata sa intrati in izolare timp de 14 zile.
Nu este obligatoriu sa intrati in izolare impreuna cu sotul, dar veti fi obligata sa indicati autoritatilor adresa unde va veti izola, pentru ca acestea sa va poata verifica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical pentru izolare fortata covid 19 simona435 simona435 Buna ziua! Lucrez la o farmacie naturista, care nu isi intrerupe activiatea in aceasta perioada, insa sotul meu se intoarce acasa din Norvegia regiunea ... (vezi toată discuția)
Carantina coronavirus buna ziua , la sfârșitul lunii vreau sa merg in românia dintr-o ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , La sfârșitul lunii vreau sa merg in România dintr-o țara încadrată in zona roșie cu soțul vaccinat, eu și fetița de 6 ani nevaccinate ... (vezi toată discuția)
Regim de intrare in tara camiha camiha Poate un cetatean olandez, administrator al mai multor firme in Romania, sa intre in Romania incepand cu 15 mai? Poate veni insotit de familie? Mentiune: ... (vezi toată discuția)