avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire ore suplimentare,bonus de merit,tichete de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire ore suplimentare,bonus de merit,tichete de masa.

Este corect ca in cazul unei popriri ,la calculul valorii popririi sa se excluda bonusul de merit,tichetele de masa si orele suplimentare?Conform Codului de Procedura Civila, “alocatiile de stat si indemnizatiile pentru copii, ajutoarele pentru ingrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate in caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum si orice alte asemenea indemnizatii cu destinatie speciala, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmarite pentru niciun fel de datorii.”
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Alexmanea1987 Alexmanea1987 Norma de echipare in mapn este supusa popririi? Care sunt indemnizatiile speciale nesupuse popririi? Nu am gasit nicaieri concret care sunt acestea. Multumesc (vezi toată discuția)
Ce venituri nu se iau in calcul la stabilirea cuantumului pensiei ... croberta croberta Ce venituri nu se iau in calcul la stabilirea cuantumului pensiei alimentare ? Daca angajatul primeste lunar, 75% pt orele lucrate in wekeend (nr acestor ore ... (vezi toată discuția)
Poprire robertaarmena robertaarmena Buna ziua! Se pot popri sumele incasate din bursa de merit la facultate?Am o poprire pe contul de banca si as vrea sa stiu daca se pot bloca si banii din ... (vezi toată discuția)