avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara dacă am propire pe cont și i-am deschis ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara dacă am propire pe cont și i-am deschis cont la ...

Bună seara dacă am propire pe cont și iam deschis cont la copil pentru bursa sociala și pentru CES oare se oprește din bani?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:59, 14 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bursele elevilor nu sunt supuse popririi.

Art. 729 - Cod procedura civila

(7) Alocaţiile de stat şi indemnizaţiile pentru copii, ajutoarele pentru îngrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate în caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum şi orice alte asemenea indemnizaţii cu destinaţie specială, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmărite pentru niciun fel de datorii.
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont de bursa de studiu, legal ? vladadrian2204 vladadrian2204 Buna ziua , am o bursa de studiu de la Erasmus si un cont deschis la o anumita banca. De curand am primit un telefon de la banca si mi-au spus ca am o proprire ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Alexmanea1987 Alexmanea1987 Norma de echipare in mapn este supusa popririi? Care sunt indemnizatiile speciale nesupuse popririi? Nu am gasit nicaieri concret care sunt acestea. Multumesc (vezi toată discuția)
Poprire robertaarmena robertaarmena Buna ziua! Se pot popri sumele incasate din bursa de merit la facultate?Am o poprire pe contul de banca si as vrea sa stiu daca se pot bloca si banii din ... (vezi toată discuția)