avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire

Buna ziua!
Se pot popri sumele incasate din bursa de merit la facultate?Am o poprire pe contul de banca si as vrea sa stiu daca se pot bloca si banii din bursa?
Cel mai recent răspuns: robertaarmena , utilizator 14:14, 20 Noiembrie 2018
Alocaţiile de stat şi indemnizaţiile pentru copii, ajutoarele pentru îngrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate în caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum şi orice alte asemenea indemnizaţii cu destinaţie specială, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmărite pentru niciun fel de datorii.
Mulțumesc mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire, venituri exceptate coryred coryred Buna dimineata, in cazul unei executari silite poprirea se face pe salariu,dar si pe alocatia /pensia de intretinere a copilului? (vezi toată discuția)
Poprire indemnizatie crestere copil vatafuflorentina vatafuflorentina Buna ziua,am o datorie catre banca brd si ieri am verificat cardul si am constatat ca apare suma restanta pe care o am de dat,intrebarea mea este imi pot face ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil-poprire Dandreea2010 Dandreea2010 Buna ziua Am primit la serviciu o poprire de la Anaf. Intrebarea mea este daca este normal sa imi blocheze contul in care intra alocatia ... (vezi toată discuția)