avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Valabilitate dovada circulație după expirare stare ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Valabilitate dovada circulație după expirare stare de urgentă

Bună ziua! Dețin o dovada pe care o prelungesc la parchet lunar. Având în vedere faptul ca am avut continuitate din partea procurorului prin ordonanța emisa în perioada stării de urgență, aceasta a avut valabilitate, aceasta expirând in perioada stării de urgență, pana pe data de 15 mai. Întrebarea e, câte zile se mai poate circula cu aceasta de la data de 15 mai, timp în care am depus cerere pentru prelungirea acesteia?

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada circulație stare de urgentă AlexHrt AlexHrt Bună ziua! Dețin o dovada de circulație pe care o reînnoiesc la 30 de zile la parchet. Având în vedere starea de urgență, am aflat ca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Durata proces conducere cu permisul suspendat robi193 robi193 Buna ziua, Am facut urmatoarea ilegalitate: conducere cu permisul suspendat (prima abatere) De atunci au trecut 2 luni jumatate si nu mai stiu nimic ce ... (vezi toată discuția)
dovada inlocuitoare va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima ... Dede1986 Dede1986 Va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima , mi s a reținut permisul și eliberat o dovada inlocuitoare cu drept de circulatie valabila 15 ... (vezi toată discuția)