avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1949 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate INTREBARE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

INTREBARE

am si eu o vecina care are adunati de pe strada vre-o 20 de caini si 10 pisici..............nu stiu daca are acte pt ei dar 1000% nu are adaposturi sterile pt ei........ma deranjeaza latratul lor zilnic dar cel mai mult ma deranjeaza mirosul insuportabil de cacat si urina........se poate face ceva in legatura cu asta.....ast un raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: Coco37 , utilizator 23:04, 3 Iunie 2020
Puteti sa sesizati primaria, DJSP, DJSV si Agentia teritoriala de mediu, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câte animale de companie sunt permise pe o proprietate Tintea Tintea Buna seara, vecina creste pe o proprietate de 500 metri pătrați (cu tot cu casa), 10 câini de talie medie și 15 pisici. Atât iarna dar mai ales pe timpul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! vecina mea deține 10 câini , ma deranjează lătratul ... Istrate emilian Istrate emilian Buna ziua ! Vecina mea deține 10 câini , ma deranjează lătratul de nu pot sa dorm noaptea , mirosul de fecale deoarece nu le face curat , Am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Cum sa rezolv problema cu câinii vecinului? 290381 290381 Buna ziua! Vecinul meu are construit un cotet pe fundatie de beton si c-tie de BCA , in lareralul casei mele la aproximativ 1 metru de propietatea mea. Aceasta ... (vezi toată discuția)