avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de inserție pfa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de inserție pfa

Buna, am înființat un P.F.A recent si as dori sa incep munca, am fost angajată la o firmă înainte de intrare în concediu de crestere copil. Cum pot sa beneficiez de stimulentu de inserție? Care sunt pași pentru pfa-uri?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

S.a. si stimulentul de insertie carladea carladea Buna ziua,angajatorul trece de S.R.L la S.A si trebuie sa-mi dau demisia si sa continui ca si actionar.Precizez ca in prezent beneficiez de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma lory_cki lory_cki buna ziua, doresc sa infiintez un magazin de haine (second-hand) si in acest sens as dori sa stiu pentru ce entitate economica ar trebui sa optez ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil radmihaela radmihaela Sunt in concediu ingrijire copil, si vreau sa mi deschid P.F.A, cum pot face fara sa pierd bani de la stat? Pot sa solicit reluarea activitatii si primesc ... (vezi toată discuția)