avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... S.A. si stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

S.A. si stimulentul de insertie

Buna ziua,angajatorul trece de S.R.L la S.A si trebuie sa-mi dau demisia si sa continui ca si actionar.Precizez ca in prezent beneficiez de stimulent de insertie pana in luna mai 2019.Ce se intampla cu stimulentul daca se face aceasta trecere?Ce se intampla daca raman insarcinata in urmatorul an,mai beneficiez de indemnizatie crestere copil?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:05, 30 Octombrie 2018
La S.A. nu veti avea c.i.m. ?
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu
Dar cum veti mai realiza venituri , intrucat acest lucru presupune acordarea stimulentului de insertie?
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ma trece ca si actionara.Ce alte tipuri de contracte se mai pot face in afara de cel individual de munca pentru a nu pierde stimulentul?
P.F.A-ul sau drepturile de autor nu m-ar ajuta?

Alte discuții în legătură

Situatie stimulent de insertie calamitate calamitate Ce se întâmplă cu stimulentul de insertie dacă schimb angajatorul și forma de angajare? actual am un contract de munca..si as vrea sa schimb locul de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil radmihaela radmihaela Sunt in concediu ingrijire copil, si vreau sa mi deschid P.F.A, cum pot face fara sa pierd bani de la stat? Pot sa solicit reluarea activitatii si primesc ... (vezi toată discuția)
Mi s-a cerut demisia de la fostul loc de munca, ce se intampla ... MGLutac MGLutac Mi sa cerut demisia de la fostul loc de munca,ce se intampla cu suplimentul de insertie il mai pot lua in continuare sau se intrerupe. (vezi toată discuția)