avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Situatie stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Situatie stimulent de insertie

Ce se întâmplă cu stimulentul de insertie dacă schimb angajatorul și forma de angajare? actual am un contract de munca..si as vrea sa schimb locul de munca , urmând sa fiu plătită în baza unui PFA.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
george-neagu, moderator
Depinde de situatia realizarii de venituri ... daca intre data incetarii vechiului c.i.m. si data inceperii activitatii in baza unui PFA exista intrerupere , atunci plata stimulentului inceteaza.
Nu exista întrerupere. Exista chiar suprapunere. Contractul pe PFA s.a semnat la 1 martie și urmează sa inchei contractul de munca.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
calamitate, utilizator
In acest caz, veti primi stimulent de insertie.
Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata stimulent insertie - la schimbarea angajatorului anttonnio anttonnio Buna ziua , In acest moment beneficiez de stimulent de insertie , pana in luna februarie 2018 cand copilul va implini 2 ani. Va rog sa-mi spuneti daca in ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de inserție Andreeababici Andreeababici Dacă în timpul stimuentului de insertie iti schimbi locul de munca ,poți sa pierzi stimulentul? (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)