avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de inserție

Dacă în timpul stimuentului de insertie iti schimbi locul de munca ,poți sa pierzi stimulentul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 27 Ianuarie 2017
Daca nu exista intrerupere - adica, data incetarii vechiului c.i.m. =data inceperii activitatii in baza altui c.i.m. - , plata stimulentului nu inceteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie stimulent de insertie calamitate calamitate Ce se întâmplă cu stimulentul de insertie dacă schimb angajatorul și forma de angajare? actual am un contract de munca..si as vrea sa schimb locul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc munca-stimulent elizaelena elizaelena Buna ziua. Numele meu este Catalin, si lucrez de aprox.5ani la o firma. Momentan iau stimulentul de insertie , ( pana in septembrie), dar as vrea foarte mult ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)