avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mi s-a cerut demisia de la fostul loc de munca, ce se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mi s-a cerut demisia de la fostul loc de munca, ce se intampla ...

Mi sa cerut demisia de la fostul loc de munca,ce se intampla cu suplimentul de insertie il mai pot lua in continuare sau se intrerupe.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 29 August 2021
De ce ați scris de la fostul loc de muncă? Și de unde luați acum stimulent de inserție de întrebați dacă se întrerupe? Nu se prea înțelege ce întrebați.

Ca idee:
E ilegal să vă fie cerută demisia. Nu puteți fi obligată la asta.
Doar dacă vă angajați în altă parte beneficiați de stimulentul de inserție - trebuie să realizați venituri impozabile ca să-l primiți. Dacă nu aveți unde să vă angajați n-o să primiți nici măcar ajutor de șomaj.
Ultima modificare: Duminică, 29 August 2021
Emilika40, utilizator
Incetarea c.i.m. duce la incetarea platii stimulentului de insertie, daca nu veti mai realiza venituri supuse impozitului pe venit.
Ultima modificare: Luni, 30 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Pot obtine stimulentul de insertie? gabriellafk gabriellafk Buna ziua, sunt in CCC (de doi ani) pana pe 13.05.2014 si am mai multe neclaritati. Tatal copilului va intra in CCC pentru o luna de pe 17.02.14 iar eu ma voi ... (vezi toată discuția)
Detalii stimulent până la vârsta de 3ani DanutzaNikol DanutzaNikol Bună!in 11august 2018 a făcut cel mic 2ani..eu am reluat activitatea la locul de muncă în 11mai k sa pot beneficia de stimulent...acum cei de la servici ... (vezi toată discuția)