avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plafon popriri 2020
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plafon popriri 2020

Pentru perioada urmatoare datei de 25.06.2020 , care sunt plafoanele pentru infiintare popriri pentru obligatiile bugetare/fiscale ramase nestinse la contribuabili mici.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: yourexpertcont , utilizator 15:45, 5 Iunie 2020
Limitele urmăririi veniturilor bănești reprezentând salariu sau pensie, rămân neschimbate deoarece nu s-a modificat codul de procedură civilă, și le găsiți reglementate la ART. 729 Cod Procedură Civilă.
Multumesc. Intrebarea era pentru societati comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire salariu Alexpascaliu Alexpascaliu Buna ziua, din luna septembrie mi sa pus o Proprire salariu , mi se ia 50 la suta din salariu cand mi intra salariu de la angajator, mereu mi sa oprit ... (vezi toată discuția)
Popriri Lesurtap Lesurtap Buna ziua, am o poprire pe contul de pensie, si doresc sa stiu daca este legal.Mentionez ca pensia are valoarea de 565 roni si in acest cont nu intra alti bani ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Mikiduta83 Mikiduta83 Buna ziua, am o poprire pe salariu, si as vrea sa stiu avand salariu pe cartea de munca jumatate din minim pe economie, eu lucrand doar 4 ore pe zi, si am si ... (vezi toată discuția)