avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare de la caldura si apa calda - nu mi se ia in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare de la caldura si apa calda - nu mi se ia in considerare

M-am debransat de la sistemul centralizat in anul 2005,taindu-mi caloriferele cu ajutorul personalului de la punctul termic aferent blocului in care locuiesc,dar fara a incheia vreun act cu regia de termoficare.Administratora blocului nu i-mi ia in calcul nici in prezent ca sunt debransat si ma supune la plata.Anul acesta mi-am montat o centrala pe gaz,si in continuare pe lista de plata apare plata caldura si apa calda.Administratora nu -mi ia in calcul nici apometrele,trecind consumul la pausal.Ce trebuie sa fac pentru a intra in normalitate? Cum trebuie procedat pt. a taia cele 4 apometre [2 apa calda si 2 apa rece] ,pentru a monta 2 apometre noi pe apa rece?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:16, 15 Decembrie 2009
Nu ati procedat corect cu debransarea si cu montarea CT de apartament.
Debransarea se face cu avizul RADET si de catre ei pentru ca trebuie sa se recalculeze SET-ul scarii.
In privinta montarii CT este de mirare ca ati putut sa faceti asta fara avizul comitetului executiv al asociatiei. Nu vi s-a tras coloana speciala de gaz? Cum s-a facut asta fara avizul asociatiei?
De aici vin problemele Dv.
Deci trebuie sa obtineti avizul RADET si avizul comitetului executiv pentru montarea CT. Fara aceste demersuri nu stiu daca veti avea sorti de izbanda.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)
Problema administrator / radet marian200089 marian200089 Buna ziua, In august 2015 am cumparat un apartament prin programul prima casa. Una din facilitati era centrala termica deja montata ( cam de 10 ani). Pana ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)