avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN 4619, 4669, 5621 sau 7739?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN 4619, 4669, 5621 sau 7739?

Firma noastra dispunde de aparate de printare pe spuma de cafea/bere.
Codul CAEN principal ne este 5630, iar cel secundar 4669.
Care ar fi codul CAEN potrivit pentru inchirierea aparatului nostru catre alti agenti comerciali? 4619 sau 7739?
Pe langa inchiriere, vrem sa oferim servicii de printare pe cafea la evenimente, nunti, etc. (atunci cand se vor relua aceste activitati).
Este acest tip de activitate acoperit de codul 5630 sau trebuie autorizat si codul 5621?

Link-uri catre codurile mentionate:
- 4619 [ link extern ]
- 4669 [ link extern ]
- 5621 [ link extern ]
- 5630 [ link extern ]
- 7739 [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iunie 2020
Ronny93, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ronny93 , utilizator 15:26, 6 Iunie 2020
Buna ziua,

Puteti activa de exemplu si 7733 pentru inchirierea imprimantei (nu e specificat suportul pe care se imprima efectiv):

7733 Activităţi de închiriere şi leasing cu maşini şi echipamente de birou (inclusiv calculatoare)
Această clasă include:
-servicii de închiriere şi leasing operaţional de maşini şi echipamente de birou, fără operator:
-computere şi echipamente periferice
-maşini de multiplicat, maşini de scris şi maşini de prelucrare a textelor
-maşini şi echipamente de contabilizat: case de înregistrare, maşini de calculat electronice etc.
-mobilier de birou
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere cod caen docmeniul it Dinu _ Dinu _ Ce cod CAEN credeti ca este potrivit pentru o activitate care consta in punerea la dispozitie a unei infrastructuri (server) catre clienti persoane juridice ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere echipamente medicale MonaGeorgescu MonaGeorgescu O societate comerciala cumpara un bun pe care il va inchiria unui centru de recuperare, este vorba de aparatura fizioterapie. Care este codul Caen necesar in ... (vezi toată discuția)
Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)