avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indice de corectie.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indice de corectie.

Am esit la pensie in anul 2008.Dupa cum se stie nu sa acordat indice de corectie .Intrebarea mea este daca vom mai primi vreodata indice de corectie .Daca da cand .
Cel mai recent răspuns: NINO VALY , utilizator 18:02, 7 Iunie 2020
Nu veti mai primi niciodata indice de corectie.
Aceasta notiune va disparea cat de curand.
Cel mai tarziu in 01/09/2021.
Veti primi indice de corectie doar daca deschiderea de drepturi din 2008 a fost la pensie de invaliditate.

Carp Mircea a scris:

Nu veti mai primi niciodata indice de corectie.
Aceasta notiune va disparea cat de curand.
Cel mai tarziu in 01/09/2021.
Veti primi indice de corectie doar daca deschiderea de drepturi din 2008 a fost la pensie de invaliditate.

MULTUMESC FRUMOS .... ESTE PENSIE LIMITA DE VARSTRA .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea de vechime in munca e discriminatorie alexstaneci alexstaneci As dori sa aflu cum poate fi atacata ordonanta de urgenta care da posibilitatea cumpararii de vechime in munca pentru pensie , doar persoanelor care nu au ... (vezi toată discuția)
Indice corectie : as avea o întrebare în legătură cu indicele de corectie pentru ... Ștefan RM Ștefan RM As avea o întrebare în legătură cu indicele de corectie pentru calculul pensiilor. Într-o decizia de pensie de invaliditate din martie 2017 e 1,21, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!am ieșit la pensie in 2018, indicele de corecție ... oana8989 oana8989 Bună ziua!Am ieșit la pensie in 2018, indicele de corecție era 1,14.Se poate recalcula pensia la indicele actual? (vezi toată discuția)