avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum scap de o poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Cum scap de o poprire

Buna seara. Acum 2 ani am fost obligat la plata unei sume de bani. Mentionez ca am fost administratorul unei firme si acum am fost obligat să plătesc datoriile firmei din averea propie. Mi sa pus poprire pe salariu si as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate sa scap de această datorie. Multumesc si scuze daca nu am postat in categoria corectă.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:00, 9 Iunie 2020
daca s-a stabilit sa platiti acea suma, nu existadecat 2 cai sa scapati de executare- fie platiti datoria si se ridica poprirea, fie nu mai au ce va lua..
Aveti idee daca se prescrie datoria? Sau cum as putea scăpa de executarea silită.

gi-jane2 a scris:

daca s-a stabilit sa platiti acea suma, nu existadecat 2 cai sa scapati de executare- fie platiti datoria si se ridica poprirea, fie nu mai au ce va lua..

nu poate fi vb de prescripte, dvs platiti lunar, fiecare plata intrerupe acest termen.
pe scurt, nu aveti cum sa scapati.
Nu mai plătesc nimic, ca nu mai muncesc, am un an de cand nu mai plătesc

Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2020
gi-jane2, moderator
tine de ei sa insiste in executare.
una e sa stea nepasator ( creditorul) si alta sa alerge dupa bani si sa nu aiba ce va lua.
e prematur sa discutati de prescriptie.
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2020
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie banca dupa incuviintare de executare silita raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Incep prin a va spune ca am citit articolul \"In cat timp se prescriu datorille\",dar tot nu m-am lamurit ( ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am si eu o intrebare in cazul in care iau amenda ... andrei120819 andrei120819 buna seara , am si eu o intrebare in cazul in care iau amenda contraventionala si nu o platesc ,ce se va intampla avand in vedere ca nu detin nici bunuri si ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie dupa 3 ani de indemnizatie ccc Cozmin880 Cozmin880 Buna dimineata, as vrea sa deslusesc un mister care pune in dificultate multi oameni. Va rog sa imi oferiti daca se poate o informatie legata de executarea ... (vezi toată discuția)