avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Marketplace pentru credite bancare.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Marketplace pentru credite bancare.

Vreau sa infiintez o platforma online bancara care pune in contact cei care au nevoie de credite cu institutiile finaciare.
Tin sa mentionez ca platforma pe care o avem in vedere o sa fie foarte elaborata. Pentru a vedea daca persoana este eligibila pentru un credit, trebuie sa urmeze cativa pasi sub forma de intrebari despre, job, istoric finaciar, tipul de imprumut etc.
In general nu vrem sa fim broker de credite sau banca. Doar un third party service.
Care ar fi pasi legali ? Este nevoie de licenta?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2020
cos.n, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:09, 9 Iunie 2020
din ce ati scris mai sus, activitatea de brokeraj acopera cam tot. care ar fi diferenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu pentru credit de nevoi personale bogsmc bogsmc Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine pentru a ma lamuri cu anumite lucruri cu privire la o executare silita, eventual sa ma indrumati la un avocat ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Pfa pronosticuri sportive Viorelmarian748 Viorelmarian748 Buna ziua ! Vand pronosticuri sportive de aproximativ 2 ani pe forumuri/facebook, cat si pe alte retele de socializare. Metodele de plata pe care le accept ... (vezi toată discuția)