avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Autorizatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Autorizatii

Eu am scos o autorizație,pentru un fânăr, în urmă cu 11-12 ani.Vremurile au fost de așa natură, încât nu am reușit nici, cel puțin sa-l începem. Dacă aș vrea s-o reinoiesc,sau....ceva gen să nu mai mergem după proiecte.,etc,/tot ceea ce este necesar pentru autorizație.
Se poate merge ,tot prin cea anterioară doar prin reinoire?Unde merg și ce am de făcut?
Mulțumesc anticipat?




Acum o altă întrebare?
Gardul ce este construit din plasă de sârmă, pe țevi de fier și au fundație făcută, este necesară autorizație?Asemenea un solar, ce este făcut pe țevi cu fundație de beton./un 30 cm.diametru beton ,la țeavă.
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2020
,
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 15:37, 10 Iunie 2020
Trebuie sa reluati intreg procesul pentru noua autorizatie. Aveti nevoie de autorizatie atat pentru gard cat si pentru solar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire gard intre doi vecini cristis1011 cristis1011 Granituirea este facuta, in CF-urile celor 2 imobile apar schitele cu toate laturile terenurilor masurate. Daca vecinul meu vrea sa faca intre noi un gard cu ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor intre proprietati 040779 040779 Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)