avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prefectura nu vrea sa solutioneze dosarele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prefectura nu vrea sa solutioneze dosarele

De ani de zile o cunostinta a mea cere Prefecturii Dolj sa-i solutioneze doua dosare pe legile funciare ca sa primeasca teren in natura, au trecut 20 de ani , respectiv 22 de ani si nimic.
Cel mai recent răspuns: pisica300 , utilizator 19:00, 10 Iunie 2020
Trebuia să se adreseze unui avocat pt a formula o acțiune care sa oblige prefectura sa soluționeze dosarele respective.Probabil o sa mai dureze 20 de ani daca nu acționează și așteaptă soluționarea din partea unor funcționari în parte indolența și în parte corupti.
Cunoștința mea s-a adresat instanței, a câștigat procesul in anul 1998 in baza legii 169/1997 , și altul in 2000 in baza legii 1/2000, eu mă rog de Prefectura sa ii trimita dosarele la ANRP , pentru ca aceasta cunostinta a mea este singura si batrana, si din pacate prefectura nu le-a trimis dosarele din anul 1998 , respectiv 2000. Una din primarii zice de ani de zile ca face lucrari de cadastru ca sa identifice suprafete disponibile, dar de 22 de ani tot face cadastru si nu il mai termina. Prefectura da vina pe primarii ca nu au trimis toate actele necesare, eu am trimis toate actele necesare, dar juristii de la prefectura isi bat joc de mine. Mie mi s-au solutionat 3 dosare dupa 20 de ani de asteptari, dar celelalte 3 ale cunostintei mele nu au fost solutionate nici acum.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2020
pisica300, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anrp si legea 10 nante nante Eu ma chinui din 2007 sa ajunga dosarul meu intocmit in baza Legii 10, la Comisia din ANRP. Dupa inregistrarea lui in 2005, si obtinerea evaluarii terenului in ... (vezi toată discuția)
Acordare despagubiri pentru un dosar de retrocedare bogdan_gabriela bogdan_gabriela Buna ziua! In anul 2011 am castigat definitiv si irevocabil un proces de retrocedare pentru casa mamei mele, care a fost demolata in timpul regimului ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 290/2003 iulia bumbu iulia bumbu Ma numar printre beneficiarii stabilirii drepturilor banesti cf. Legii 290/2003 din localitatea Braila. S-a implinit 1 an de cand am comunicat ANRP- ului ... (vezi toată discuția)