avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren agricol trecut in agricol intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren agricol trecut in agricol intravilan

Buna ziua . Doresc sa cumpar un teren agricol linga intravilan sat . Cum pot obtine autorizatie de constructie pentru o casa in conditiile in care utilitatile ..gaze curent canalizare sint in fata terenului. Iar ca vecin cu acest teren exista casa construita cu gaze ..curent ..canalizare ..Am intrebat la urbanism in sat si mi -au spus ca in urmatorii ani pe acest teren nu se poate construi . Eu doresc sa aflu alternativele pentru a construi o casa . Va multumesc . Cu stima .

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Caut un teren care să se încadreze în bugetul meu dar ce am găsit e teren agricol, însă într-o zonă în continuă dezvoltare. ce părere aveți, se poate construi? Andreea cip Andreea cip Buna seara..caut urgent un spatiu sa incep o casa si am gasit..pentru bugetul meu..dar am citit pe net si se poate sa nu pot construi..terenul este ... (vezi toată discuția)
Constructie casa mica, lemn, paianta irina4041 irina4041 vreau sa construiesc pe un teren intravilan, arabil, o casa foarte mica, din paianta, sau \"sendviciuri\"si trebuie sa stiu daca exista vreun fel de ... (vezi toată discuția)