avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Pe cine o sa desemneze Traian Basescu sa formeze ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Pe cine o sa desemneze Traian Basescu sa formeze guvernul si sa devina prim-ministru

Pentru ca topicul in care intrebam daca Liviu Negoita ajunge prim-ministru sau ramane primar de sector , www.avocatnet.ro/content/for...
nu mai este de actualitate , as dori sa va intreb , cine considerati dumneavoastra ca o sa fie desemnat prim-ministru de catre Traian Basescu .

Eu cred ca Lucian Croitoru ar putea deveni noul ministrru de finante , Gheorghe Pogea urmand sa devina ministru al economiei , iar Adriean Videanu prim-ministru .

Pe Vasile Blaga l-as vedea in continuare ministru la ministerul administratiei si internelor .

Dumneavoastra , cam care credeti ca o sa fie noul prim-ministru ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 16:17, 17 Decembrie 2009
O sa fie propus Emil Boc!Ramane de vazut daca va fi si votat in parlament:duh:
Margareta Stanciu a scris:

O sa fie propus Emil Boc!Ramane de vazut daca va fi si votat in parlament:duh:

Eu cred ca daca Traian Basescu o sa propuna drept prim-ministru un cocean de porumb , parlamentarii o sa-l voteze cu ambele maini .

Cel mai probabil Emil Boc va ramane prim-ministru ca premier de sacrificiu , pana cand se mai linistesc apele in partidele politice .
Eu cred ca il va propune pe Vasile Blaga ca sa dea un aer de prospetime!:D
romania inedit a scris:


Eu cred ca daca Traian Basescu o sa propuna drept prim-ministru un cocean de porumb , parlamentarii o sa-l voteze cu ambele maini .


Ce rapid ati dat raspunsul !!!
Ati pus aceasta intrebare ca sa evidentiati cat de slabi si fricosi de a ramane fara parlament sunt parlamentarii.
De asemenea prin raspunsul dv ati vrut sa puneti in evidenta si muschii presedintelui. Eu cred totusi ca este mai intelept in acest mandat ce vine dupa o exp[erienta de 5 ani cu bune si cu rele. Sper sa fie presedintele tuturor romanilor asa cum a promis. A castigat si trebuie sa-i acordam incredere macar o perioada pana cand vor intra lucrurile in normal.

Dintre pedelisti l-as vedea prim ministru pe Blaga.
Dar presedintele Basescu este imprevizibil si cine stie poate numi pe oricine. Ar fi multe nominalizari surprinzatoare si in acelasi timp intelepte pentru formarea unui guvern cu o larga sustinere parlamentara: Melescanu, Tariceanu, Dragnea, etc.
Eu m-as mira sa fie vreun pesedist in viitorul guvern , iar pe Blaga l-as vedea ministru pe la un minister , prim-ministru urmand sa fie tot Boc sau unul care sa semene cu el .

Alte discuții în legătură

Premierul emil boc a demisionat din fruntea guvernului Insurance Logistics Team Insurance Logistics Team Premierul a demisionat din fruntea Guvernului Emil Boc si-a anuntat demisia astazi 06.02.2012 la ora 10.30. \"Am luat decizia de a depune mandatul ... (vezi toată discuția)
Vom fi iarãsi ce am fost sau vom fi iarasi ce-am fost, si mai mult decât atâta? Ares-3 Ares-3 PDL si PNL se unesc. Isi doresc un partid mare, sunt deschisi la aliante si fuziuni... Nu cred ca exista tara cu politica atat de SF ca a noastra. Am ... (vezi toată discuția)
Guvern de... uniune nationala? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Cum vedeti noul guvern? Un guvern in care fiecare partid politic sa aiba reprezentanti in portofoliile ministeriale conform ponderii in Parlament, deci un ... (vezi toată discuția)