avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Restituire plata bugetul de stat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Restituire plata bugetul de stat

Buna ziua.
Ma intreb daca poate cineva sa ma lamureasca cu privire la o situatie.
PFA - am depus declaratia anul acesta (venituri realizate in 2019 si estimate 2020), si am platit taxele in contul trezoreriei. Dupa cateva zile suma platita a fost restituita in cont fara nici o mentiune. Am mai trimis suna inca odata si s-a intamplat la fel.
Am PFA -ul din 2018, iar anul trecut nu am avut aceasta problema. S-a mai confruntat cineva cu asta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Audit Vic Cont , Contabil 10:58, 19 Iunie 2020
Buna ziua,
Trebuie sa verificati in primul rand contul in care ati facut plata; daca ordinul de plata este corect intocmit si contul este corect in mod normal nu are de ce sa se intoarca suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfa, cass platit anticipat wrunning wrunning Buna ziua! Ca persoana fizica, in anul 2018, nu am avut niciun fel de venit si la finalul anului am achitat suma de 1440 lei, echivalentul a 6 salarii minime ... (vezi toată discuția)
Subventii adrt adrt Firma are obiect de activitate fabricarea altor articole de imbracaminte, a semnat un acord pentru finanțare în baza H.G. nr.332/2014 privind instituirea ... (vezi toată discuția)