avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Trecere La pensie pentru limita de virsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Trecere La pensie pentru limita de virsta

Buna ziua

In data de 19 martie 2020 am indeplinit conditiile pentru trecere la pensie pentru limita de virsta pina la acea data fiind pensonat partial anticipat. Pe 4 mai 2020 s-a emis decizie de catre casa de pensii in acest sens. Pe 20 mai am primit acasa decizia.Desi am luat legatura cu casa mi s-a comunicat ca intai trebuie sa primesc prin posta diferenta de bani (cupoane verzi ?) si abia din iulie pensia imi va fi pusa pe card cum se vira pina acum.Aceasta "trecere"dureaza din martie pina iulie. Are cineva experienta in aceasta speta ? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2020
freeanifer, utilizator

Alte discuții în legătură

Decizie pensionare SAUNDU SAUNDU Buna ziua,sotia mea a iesit la pensie anticipat partial in august 2010 si trecerea la pensia limita de virsta trebuia facuta incepind cu luna martie 2015 si ... (vezi toată discuția)
Plata pensie freeanifer freeanifer Daca Decizia de pensionare anticipata partiala are data de 30.01.2019 dar mi-a fost comunicata pe data de 13.02.2019 am 2 intrebari 1. Cind se face plata ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata partiala stan51 stan51 Am fost pensionat anticipat partial la data de 26.07.2012, conform dosarului de pensionarenr.220328 emis de casa de pensii slatina olt Sunt nascut pe data de ... (vezi toată discuția)