avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Buna ziua!
Sunt implicat intr un proces penal pentru loviri si alte violente,s a dat solutia iar inculpatul a atacat sentinta data pe 27/03/2020 prin Apel in data de 13/04/2020 dar pana in momentul de fata nu am primit nici o citatie.Care este procedura Apelului in Penal?
Multumesc?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:41, 14 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa fixarea termenului de judecata de catre instanta de apel, veti primi citatie.
Dosarul va fi judecat de curtea de apel in a carei raza teritoriala se afla judecatoria la care v-ati judecat, unde puteti verifica si dvs. daca s-a fixat termen sau nu pe portalul instantei sau sunand la arhiva instantei.
De asemenea puteti consulta dosarul, in varianta electronica, daca exista aceasta posibilitate la respectiva instanta, urmand pasii aratati pe portalul instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar parchet xuser xuser Cam cat timp sta un dosar pt. lovire si alte violente cu propunerea de trimiterea in judecata la parchet? Avand in vedere ca a fost trimis de 1 luna. Au si ... (vezi toată discuția)
Apel flori2009 flori2009 Buna seara! As vrea sa aflu, daca ma poate lamuri cineva, in cazul in care paratul dintr-un dosar civil a facut apel, apel inregistrat la tribunalul Bucuresti ... (vezi toată discuția)
S-a făcut apel la o sentință favorabilă mie, dar nu înțeleg înregistrările de pe portal. vă rog să mă lămuriți Mia4 Mia4 Buna seara. Sunt intr un proces care sa incheiat pe 9.07.19,sentinta cu castig de cauza pt mine..spre sfarsitul hotararii scrie cu apel in 10 zile de la ... (vezi toată discuția)