avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducerea sub influența alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducerea sub influența alcoolului

Cum se procedează în cazul în care doresc sa dau din nou de permis în cazul unui dosar penal? Munca în folosul comunității am executat-o, ședințele la psiholog de asemenea. De la probațiune mi s-au spus că pot da de permis după un an ( a trecut anul ). Am scos copia legalizată a sentinței, ce fac de acum înainte ?

Alte discuții în legătură

Penal Ioana On Ioana On Cum se procedează în cazul în care doresc sa dau din nou de permis în cazul unui dosar penal? Munca în folosul comunității am executat-o, ședințele la ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere anulat tytyrez77 tytyrez77 Azi Am avut dosar si permisul anulat ,dupa prima anfatisare a mai durat cam 30 de zile si a aparut pe portal aceasta hotarare,,,,,,PENTRU ACESTE ... (vezi toată discuția)
Serviciul de probatiune DerekA DerekA Buna ziua. Am si eu o intrebare. Nu prea inteleg natura problemei , nu am primit nici o citatie de la politie privind suspendarea permisului. Am primit ... (vezi toată discuția)