avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Serviciul de probatiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Serviciul de probatiune

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Nu prea inteleg natura problemei , nu am primit nici o citatie de la politie privind suspendarea permisului. Am primit amanarea aplicatii pedepsei , mi-am restituit permisul dar d-na de la probatiune mi-a dat calendarul pentru zilele in care trebuie sa ma prezint precum si restul chestiilor. dar nu inteleg aceasta fraza :
-Pe durata termenului de supraveghere , persoana condamnata va trebiu sa respecte urmatoarele obligaii:- sa presteze 30 zile munca neremunerata etc
- Sa frecventeze cel putin un program. ( asta am inteles )
Acum vine curiozitatea mea.
"In acest scop , vor fi folosite urmatoarele mijloace:
- Colaborarea cu reprezentatii politiei si cu orice persoane fizice si juridice care ar putea oferi informatii privind indeplinirea sau neindeplinirea de care persoana supravegheata a acetei obligatii de a nu conduce nicio categorie de autovehicule ""
Instanta nu a specificat nimic ca nu am voie sa conduc , i-am spus si doamnei de la probatiune , dar pe foaia cu calendarul intrevederilor scrie asta. Nu inteleg. Nu am voie sa conduc daca nu fac munca sau a fost o greseala de tiparire? De ce am mai primit permisul ? Ce-i de la probatiune imi pot interzice dreptul de a conduce? De cand l-am recuperat ( o luna ) nu am fost oprit niciodata, nu m-a intrebat nimeni de sanatate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
DerekA, utilizator
Prezentati copia legalizata a sentintei la politie , serviciul permise si veti afla in functie de cele scrise acolo , daca aveti voie sa conduceti ori este necesar un nou examen, altfel riscati sa incalcati obligatiile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea dreptului de a mai conduce orice categorie de vehicul doljistu123 doljistu123 Buna sear, In urma cu 12 luni am fost condamnat pentru conducere fara permis la care judecatorul s-a decis final astfel: <cenzzured> Ora ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicării pedepsei . DerekA DerekA Buna seara ! Intrebarea mea este: Astazi am avut sedinta de judecata pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. Solutie: Amanarea ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei-alcool la volan viorut71 viorut71 Buna ziua , domnule avocat Patrascu ,va rog sa. mi dati un raspuns in situatia urmatoare In urma unui control am fost prins baut la volan ,mi s-a intocmit ... (vezi toată discuția)