avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție.

Buna ziua! Fiica mea a încetat concediul pentru creșterea copilului de până la 2 ani pe data de 14 mai 2020, beneficiind de prelungirea data de guvernul României până la acea dată. Cu aceași data ,a fost solicitata să semneze contractul pentru inceperea activității cu data de 15 mai. Ulterior s-a dat Hotărârea guvernului de prelungire a perioadei de creștere copil dar nu a mai putut beneficia de aceasta datorita semnării contractului de muncă, ulterior beneficiind de șomaj tehnic până la data de 14 iunie, cu 15 Iunie incepand activitatea. In aceste condiții poate beneficia de stimulentul de inserție? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic Lora0165 Lora0165 Buna seara, m-am întors la munca in luna martie in stimulentul de insertie. Ca urmare a ordonanței de urgență, firma si-a suspendat activitatea la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatie crestere copil RunHard RunHard Buna seara, ma bazez pe amabilitatea dvs. de-a ma lamuri cu urmatoarea problema: - logodnica mea este insarcinata in 6 saptamani, urmeaza o scoala ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de a ramane/reveni in concediu de crestere copil oanamariatab oanamariatab Buna ziua, Copilul meu urmează sa împlinească vârsta de 2 ani pe 28 mai 2020. La data de 16 martie, ma aflam in concediul de crestere copil, si ... (vezi toată discuția)