avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Achizitie apartament executat silit
Discuție deschisă în Executare silită

Achizitie apartament executat silit

Ma intereseaza achizitia unui apartament aflat in executare silita, la care nu s-a anuntat data executarii, insa pretul a scazut, fiind la a doua licitatie. Corespunde cu toate cerintele mele, este intr-o zona foarte buna a orasului pe care il urmaresc. Potentialul sau este dublu.
Care este riscul, pentu ca sigur o sa faca asta, ca dupa achizitie, fostul propietar va da banca in judecata pentru clauze abuzive. Probabil inca sta in imobil si daca castig licitatia probabil va fi devastat complet. De mentionat ca voi face credit imibiliar cu ipoteca pe el. Care sunt riscurile, ca la randul meu eu sa pierd acest apartament, daca va castiga procesul, si ce riscuri implica din partea mea din moment ce eu garantez chiar cu imobilul executat? Mai am si alte imibile, insa nu voi garanta cu ele.
De dat afara debitorul il voi da chiar si cu politie/jandarmi tot ce se impune fara a imi face prezenta, pana in 1 decembrie. Primul lucru pe care il schimb va fi usa cu montare sistem de alarma si camere de supraveghere. Poate fi tras la raspundere daca vandalizeaza imobilul, pana sa plece? Nu va fi tras la raspundere de catre banca-dauna pana la urma este facuta contra bancii la care este dator. Este vorba de un imobil in zona ultracentrala, evaluat la pret de piata undeva la 55-60.000€ ma gandesc ca a facut prima casa si a ajuns in incapacitate de plata.

Ce pot eu sa fac astfel incat sa am garantia apartamentului in cazul contestatiei? Ce acte legale pot face cat sa nu il pot pierde avand in vedere ca va fi luat prin ipoteca imobiliara? Il pot trece 25% pe PJ si 25% pe numele unei pers fizice? Stiu cas tine de contractul incheiat cu banca, insa ma intereseaza orice portita legala de a scapa definitiv de rau-platnic!

Alte discuții în legătură

Evaluare incorecta in procesul de executare silita imobiliara znicolae9 znicolae9 Apartamentul meu a fost scos la licitatie ptr un credit de nevoi personale neachitat,in valoare de circa 5000 euro.[b]Precizez ca banca care m-a executat silit ... (vezi toată discuția)
Banca morioca morioca Am ipoteca pe aprtament de rang 1 si 2 pentru 2 credite in valoare totale de 60.000 euro . Nu am mai reusit sa ma achit de plata ratelor, mi s-a ridicat ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)