avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutor deces
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutor deces

In Grecia anul 1948 a fost o revolutie comunista care a esuat. Multi din cei in cauza s-au refugiat in alte tari-si in Romania.O persoana ,in acesta situatie, care a lucrat in Romania, de unde a primit pensie, dar care in anii 1980 a plecat in Grecia ,primind acolo pensia din Romania,are dreptul sa ceara ajutor de deces de la casa de pensii din Romania? Ce acte ar trebui sa depuna ?

Alte discuții în legătură

Tata a platit impozitul la casa, ce drept are? interval interval Bunicii mei materni au construi o casa impreuna prin 1925-26. Au avut doi copii, doua fete, una fiind mama. Bunicul a murit in 1945, mostenitori fiind bunica, ... (vezi toată discuția)
Proprietar demolat/ expropriat de comunisti - nedespagubit Elisabeth58 Elisabeth58 Proprietar demolat/ expropriat de comunisti - NEDESPAGUBIT Multa sanatate va doresc tuturor! In anul 1975, tata si cu mine am fost mostenitorii ... (vezi toată discuția)
Vechimea din strainatate grecia dymytry dymytry ce pasi trebuie sa urmez si de unde as putea sa incep pentru a avea dovada anilor lucrati in strainatate (am nevoie pentru sporul de vechime la locul de munca ... (vezi toată discuția)