avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Oug 92
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Oug 92

Buna ziua , ordonanta 92 se refera la angajarea tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 ani și 29 de ani , adica inclusiv cei care au implinit 29 de ani ?
Bună ziua,

Da, inclusiv 16 ani și 29 de ani.

Prevederea legala este următoarea:

"Angajatorii care încadrează în muncă, dar nu mai târziu de data de 31 decembrie 2020, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, persoane cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani înregistrați ca șomeri în evidența agențiilor pentru ocuparea forței de muncă județene, respectiv a municipiului București primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare persoană angajată din această categorie, 50% din salariul angajatului, dar nu mai mult de 2.500 lei."

Cu stimă,
Avocat Popa Andra-Ingrid

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am implinit in octombrie 29 de ani , nu mai intru in categoria ... Camelia1412 Camelia1412 Dacă am implinit in octombrie 29 de ani , nu mai intru in categoria persoanelor pt care angajatorul sa poata primi subvenție de la stat,in cazul angajarii ... (vezi toată discuția)
Angajare someri budurca budurca Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca OUG, privitoare la subventiile acordate firmelor care angajeaza someri peste 45 de ani aflati in plata indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)
Pers. cu handiap grav, pensie de invalid. gr.iii cu pfa, se mai poate angaja part-time? a21alex a21alex Bună tuturor. sunt o persoană cu handicap grav(certificat permanent) cu pensie gradul 3 cu drept de muncă, jumătate de normă(4 ore), cu o mică afacere ... (vezi toată discuția)