avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil in part time
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil in part time

Buna ziua. Trebuie sa nasc cam intr-o luna, si as dori sa stiu daca pot beneficia si eu de indemnizatia aferenta concediului de crestere copil daca din ianuarie anul acesta lucrez part time (2 ore) la societatea mea. Pana in ianuarie a.c am lucrat la program de 8 ore, dar de cand s-a reintrodus posibilitatea de a lucra part time, am luat decizia de a ma muta la part time, pt a plati mai putin la contractul de munca, avand in vedere ca il achit singura.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 17 Iunie 2020
Buna ziua,
O sa afecteze doar cuantumul indemnizatiei, daca ati avut un salariu mai mic din Ianuarie si pana acum...
Si ma incadrez la cei 1250 lei pe luna timp de 2 ani?
Dacă din calculul indemnizației rezultă un cuantum al indemnizației lunare pentru creșterea copilului mai mic decât cuantumul indemnizației minima, se acordă indemnizația minima lunară pentru creșterea copilului (1250 lei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am o intrebare. In iulie fac 1an cu carte de munca, pana acum am avut contract pe 8 ore, dar acum vrea sa imi faca la 4ore...eu sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)
Ce valoare lunară va avea indemnizația de postnatal si concediul medical daca sunt in somaj? Mireluta1 Mireluta1 O sa nasc pe 7 septembrie iar simaj am pana pe 23 august si din raspunsurile dumneavoastră am inteles ca ma încadreze la postnatal dar ma intereseaza cum se ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal din somaj Alexandraelena32 Alexandraelena32 Buna ziua.eu sunt in somaj din luna ianuarie.La sfarsitul lui ianuarie am rămas insarcinata.o sa pot intra in concediu de crestere din somaj?si daca se cat va ... (vezi toată discuția)